Portal Pekerjaan Swasta

 

MYFutureJobs merupakan Portal Pekerjaan Nasional yang menyediakan platform pekerjaan universal dan perkhidmatan pasaran buruh percuma untuk semua pencari kerja, yang menggalakkan proses pengambilan pekerja yang komprehensif dalam penyampaikan pasaran buruh yang efisyen. Di dalam dunia di mana pasaran buruh sentiasa berubah, MYFuturejobs menyediakan platform pencarian pekerjaan melalui kerjasama bersama rakan strategik serta agensi pekerjaan swasta yang terdapat di Malaysia untuk meningkatkan peluang pekerjaan bagi pencari kerja di dalam negara

Melalui kerjasama ini, MYFutureJobs memudahkan dan mempertingkatkan peralihan kerjaya dari pencari kerja kepada majikan yang menawarkan kekosongan jawatan. Layari laman web kami untuk mencari pekerjaan.


RAKAN STRATEGIK KAMIDitubuhkan di Malaysia pada tahun 1997, JobStreet.com kini mempunyai pasukan terdiri daripada 800 individu berbakat, menjadikan kami kuat di setiap negara tempat kami beroperasi. Dengan pemahaman dan pandangan kami di setiap pasaran, serta minat kami terhadap teknologi, kami memberikan peluang terbaik kepada pencari kerja dan memberikan nilai yang luar biasa kepada majikan. Layari laman web kami untuk mencari pekerjaan.

LinkedIn bermula di ruang tamu pengasas bersama, Reid Hoffman pada tahun 2002 dan dilancarkan secara rasmi pada 5 Mei 2003. Jeff Weiner adalah CEO syarikat dan pengurusannya terdiri daripada eksekutif berpengalaman dari syarikat seperti Yahoo!, Google, Microsoft, TiVo, PayPal dan Electronic Arts. Layari laman web kami untuk mencari pekerjaan.

Sebagai enjin pengambilan pekerjaan terkini di Malaysia, Maukerja menawarkan beribu-ribu pekerjaan dari kedua-dua sektor, samada di sektor kerajaan dan swasta di seluruh Malaysia. Dikategorikan secara sistematik mengikut negeri dan pengkhususan untuk kemudahan anda, Maukerja menawarkan anda jawatan kosong samada junior mahupun bukan eksekutif. Cari pekerjaan di Malaysia sekarang. Pekerjaan di KL, Pulau Pinang, Johor, Melaka, Sarawak? Anda namakannya.

Dari Pembantu Tadbir, Pemandu, Juruteknik, Operator dan Khidmat Pelanggan hingga ke Krew Acara, Krew Restoran dan banyak lagi. Menawarkan semua jenis pekerjaan; sama ada Sepenuh Masa, Separuh Masa, Sementara, Internship dan juga Pekerjaan dari Rumah dan Dalam Talian, Maukerja adalah pusat sehenti anda untuk perjalanan anda ke pekerjaan impian anda. Layari laman web kami untuk mencari pekerjaan.

Hiredly adalah platform kerjaya belia terkemuka di Malaysia yang ditubuhkan pada tahun 2014. Hari ini, kami berada dalam misi yang teguh untuk menjadi platform pencarian pekerjaan yang paling disukai di Asia yang membantu orang mencari pekerjaan dengan mana-mana majikan di pasaran.

Berusaha untuk memberikan alternatif kepada pengalaman mencari pekerjaan berdasarkan web yang ringkas, Hiredly menggunakan teknologi mudah alih dan kandungan media untuk membawa pengalaman individu dalam mencari pekerjaan ke dunia digital. Laman web dan aplikasi mudah alih kami mempunyai halaman syarikat yang membolehkan pencari kerja menilai budaya yang sesuai dengan bakal majikan - menjimatkan masa untuk semua orang. Layari laman web kami untuk mencari pekerjaan.

MyStarjob.com telah memperbaharui perkhidmatannya untuk pencari kerja dan majikan dengan tujuan untuk menjadi sumber kerjaya dan bakat utama mereka. Penawaran yang memanfaatkan platform media bersepadu daripada The Star Media Group, mulai dari penyelesaian cetak hingga digital dan dalam talian.

MyStarjob.com menawarkan pelbagai ciri seperti Pencarian Lanjutan untuk membantu pencari kerja mencari pekerjaan ideal mereka, Uji Kerjaya dengan Jobgrafi untuk memberi gambaran mengenai keperibadian mereka serta pencarian artikel yang berkaitan dengan kerjaya. Bagi pengiklan, MyStarjob menawarkan pakej pengiklanan pekerjaan yang kompetitif dengan perkhidmatan pelanggan yang mesra dan secara peribadi. Layari laman web kami untuk mencari pekerjaan.

FastJobs adalah aplikasi mudah alih yang memenangi anugerah dalam menghubungkan pencari kerja bukan eksekutif dengan majikan yang boleh dipercayai dengan cepat & mudah. Dengan hanya satu klik, pemohon dapat memohon pekerjaan yang ditawarkan oleh ribuan majikan yang dipercayai di Malaysia, daripada semua sektor! Dapatkan akses ke peluang pekerjaan yang menarik melalui peranan yang dibuka untuk pekerjaan sepenuh masa, sambilan dan kontrak! Calon baru boleh mendaftar dengan mudah dan mencipta resume profesional dengan aplikasi.

Mulakan carian pekerjaan yang berdekatan rumah atau cari berdasarkan pilihan anda. Dengan aplikasi FastChat, majikan dan calon yang disenarai pendek dapat berhubung dan menerima maklum balas secara langsung. Di sini di FastJobs, kami mahukan pengambilan pekerja menjadi lebih CEPAT! Muat turun aplikasi FastJobs sekarang dan cubalah sendiri! Layari laman web kami untuk mencari pekerjaan.

GradJobs.com direka untuk membantu menghubungkan graduan dan majikan yang berkualiti. Kami bertujuan untuk meningkatkan kebolehpasaran, membantu majikan dan organisasi mendapatkan padanan pekerja yang berkualiti dan meningkatkan ekonomi negara kita.

Dengan senarai organisasi & pekerjaan yang komprehensif, pencari pekerja menjadi lebih mudah dengan pendekatan satu langkah, kami menggalakkan & mengalu-alukan para graduan, pelajar atau mereka yang mencari perubahan dalam kerjaya untuk mendaftar. Layari laman web kami untuk mencari pekerjaan.

Project Deep adalah inisiatif pembinaan negara yang diterajui oleh BAC Education. Inistiatif ini didedikasikan untuk membendung pengangguran yang semakin meningkat di Malaysia melalui penjanaan pekerjaan dengan menawarkan akses percuma kepada latihan berkualiti dan pembangunan kemahiran utama yang boleh dipindah milik yang mendapat permintaan dan penting untuk mendapatkan Malaysia dan Malaysia kembali berada di landasan yang betul dalam ekonomi digital global yang sangat kompetitif! Layari laman web kami untuk mencari pekerjaan.

Hyred merupakan platform carian pekerjaan dan peningkatan kemahiran bagi pekerja sambilan atau gig. Selain menjadi platform untuk memperoleh pendapatan, pekerja turut dapat mengasah kemahiran yang bernilai menerusi pekerjaan yang berjaya dilaksanakan.

Menerusi pendekatan unik Hyred, majikan dapat menilai serta mengesahkan kemahiran dan bakat dari perkhidmatan yang disampaikan oleh pekerja sambilan gig. Visi utama Hyred adalah bagi menyiapkan pekerja gig yang berdaftar untuk menjadi seorang usahawan yang berjaya.

Mari dapatkan bakat serta kemahiran di kalangan belia dari seluruh negara menerusi Hyred. Dengan Hyred, majikan boleh menggajikan individu berlainan untuk melaksanakan tugas yang berbeza dalam syarikat seperti tugasan pemasaran, logistik serta jualan menerusi ciri padanan pekerjaan secara atas talian.

Hyred menyediakan banyak kelebihan untuk majikan, khususnya dalam pasaran kompetitif ini, syarikat dapat dibangunkan dengan kos yang minima berbanding penggajian pekerja secara sepenuh masa.

PKS (Perusahaan Kecil dan Sederhana) juga boleh menggajikan belia yang berkemahiran serta berbakat tinggi dengan hanya di hujung jari. Menerusi fungsi ini, majikan dapat meluaskan perniagaan mereka dengan kemahiran, personaliti dan tahap bakat yang berbeza dari individu di seluruh negara.

Kunjungi laman web kami untuk mencari pekerjaan yang sesuai.

Monster adalah penyelesaian pekerjaan dalam talian global untuk orang yang mencari pekerjaan dan majikan yang memerlukan orang yang hebat. Kami telah melakukan ini selama lebih dari 20 tahun, dan telah berkembang dari akar umbi kami sebagai "papan pekerjaan" kepada penyedia global yang terdiri daripada pelbagai produk dan perkhidmatan pencarian pekerjaan, pengurusan kerjaya, pengambilan pekerja dan pengurusan bakat.

Inti kejayaan dan masa depan kami adalah inovasi: Kami mengubah cara orang berfikir tentang pekerjaan, dan kami menolong mereka secara aktif meningkatkan kehidupan dan prestasi tenaga kerja mereka dengan teknologi, alat dan amalan baru. Layari laman web kami untuk mencari pekerjaan.